Skip to content

Alapítványunk

Alapítványunk

Tisztelt Betegünk/Látogatónk/Dolgozóink! Tisztelt Adózó!

A Sárvári Szent László Kórház területi ellátási kötelezettségének megfelelően a Sárvár és térsége lakosai egészségének megőrzésére, a megbetegedések megelőzésére, betegség esetén annak megállapítására és gyógykezelésére hivatott Intézmény.

Hitvallásunk az Intézmény fekvő- és járóbeteg ellátására jelentkező betegek segítése, aktívan hozzájárulva az egészség javításához, a betegségből való minél gyorsabb és eredményesebb felépüléshez. Kórházunk valamennyi dolgozója −az orvosoktól az ápolókon, asszisztenseken keresztül a háttérszolgáltatásokat nyújtó személyzetig− a betegek érdekeit úgy szolgálja, hogy gyógyítunk, ápolunk és segítünk, bátorítunk, együtt érzünk, fontosnak tartva, hogy senki ne érezze magát kiszolgáltatottnak. Lényegesnek érezzük, hogy közzétegyük missziós nyilatkozatunk, hogy az Kórházunk iránt érdeklődők is tisztában legyenek „hitvallásunkkal”, és hogy annak értelmében milyen szolgáltatást vehetnek igénybe a hozzánk fordulók.

Ma azonban mindenki számára már nyilvánvaló, hogy a kórházakat sújtó gazdasági nehézségek miatt a Szent László Kórház sem nélkülözheti a társadalomi segítséget. 2012. évben abból a célból alapítottuk a „SÁRVÁR EGÉSZSÉGÉÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY”-unkat, hogy segítsük a Szent László Kórházban ápolt betegek hatékonyabb gyógyítását megteremtő szakmai színvonal emelését a gép-műszer és eszközpark fejlesztésével, a korszerű kórtermek kialakításával, a szakemberek továbbképzésének támogatásával, a tudományos szakmai kongresszusok támogatásával.

Kérjük mindazokat, akik céljainkkal és tevékenységünkkel egyetértenek, támogassák személyi jövedelemadójuk 1 %-val Alapítványunkat! Az SZJA 1%-át a mellékelt Rendelkező nyilatkozat kitöltésével és annak az Adóhatóság (NAV) részére történő eljuttatásával tudja Alapítványunk számára elérhető tenni.

Természetesen az adó 1 %-ának évi egyszeri átutalásán túl, bármikor, bármilyen összegű pénzadományt Alapítványunk szívesen fogad az OTP-nél vezetett 11747037-20022442. számú bankszámlánkra. Amennyiben átutalását csekken kívánja befizetni, a Kórház Recepcióin, portáján megtalálja azokat. 

KÖSZÖNJÜK MINDAZOK SEGÍTSÉGÉT, AKIK TÁMOGATJÁK INTÉZMÉNYÜNKET!

Köszönettel:

  •    Dr. Dudus Károly Balázs, az Alapítvány Kuratóriumának elnöke,
  •    Kissné Dr. Niklai Erzsébet, Sárvári Szent László Kórház főigazgatója,
  •    Kondora István, Sárvár Város polgármestere, és
  •    a Sárvári Szent László Kórház, valamint Sárvár város alapellátásának teljes kollektívája
Megszakítás