Járóbeteg szakellátás

Intézményünk járóbeteg szakrendeléseire vizsgálatra, orvosi beutalóval és előjegyzéssel lehet jelentkezni. Kivévételt képeznek a felsorolt szakrendelések: Bőrgyógyászat, Fül-orr-gégészet, Nőgyógyászat, Onkológia, Pszichiátria és addiktológia, Általános sebészet, Baleseti sebészet, Szemészet, Urológia.

Továbbá, az ellátás igénybevételéhez már az első alkalommal sem szükséges orvosi beutaló, ha a beteg a tüdőgondozó által nyújtott ellátást a dohányzásról történő leszokás támogatása céljából veszi igénybe.

A szakrendeléseink előjegyzéssel működnek!

Előjegyzési időpont a betegfelvételi/recepciós pultnál kérhető a recepció nyitva tartási idejében –munkanapokon 7-18 óra között személyesen, illetve telefonon.
Telefonon történő előjegyzésre munkanapokon 7-18 óra között van lehetőség a +36 95 523 004-es telefonszámon, vagy e-mailben a recepcio.jb@korhazsarvar.hu e-mail címen. Laboratóriumi előjegyzésre a +36-95/523-002 telefonszámon 11-14 óráig van lehetőség.

Kérjük a gyorsabb ügyintézés érdekében készítse elő TAJ kártyáját, vagy amennyiben beutaló köteles szakrendelést kíván felkeresni, orvosi beutalóját.

A vizsgálatra hozza magával: 

– vizsgálatok eredményeit, előző ellátások dokumentációit
– szedett gyógyszereinek listáját
– gyógyszereit, melyeket az ellátás ideje alatt kell bevennie
– készüljön étellel, itallal a várakozás idejére 

Kérjük kedves betegeinket, hogy amennyiben a kapott időpont mégsem megfelelő vagy már aktualitását vesztette, szíveskedjenek azt jelezni a betegregisztrációs pultnál személyesen vagy a +36-95/523-004-es telefonszámon. Megértésüket köszönjük és kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre!

Szent László Kórház – Járóbeteg Szakellátás
9600 Sárvár, Alkotmány u. 6.

Rendelési idő:

Dr. Bognár Gábor: 
Hétfő: 9:00-11:00
Csütörtök: 11:00-13:00
Péntek: 11:00-12:00

Toggle tartalom
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.