Skip to content

Járóbeteg szakellátás

Intézményünk járóbeteg szakrendeléseire vizsgálatra, orvosi beutalóval és előjegyzéssel lehet jelentkezni. Kivévételt képeznek a felsorolt szakrendelések: Bőrgyógyászat, Fül-orr-gégészet, Nőgyógyászat, Onkológia, Pszichiátria és addiktológia, Általános sebészet, Baleseti sebészet, Szemészet, Urológia.

Továbbá, az ellátás igénybevételéhez már az első alkalommal sem szükséges orvosi beutaló, ha a beteg a tüdőgondozó által nyújtott ellátást a dohányzásról történő leszokás támogatása céljából veszi igénybe.

A szakrendeléseink előjegyzéssel működnek!

Előjegyzési időpont a betegfelvételi/recepciós pultnál kérhető a recepció nyitva tartási idejében –munkanapokon 7-18 óra között személyesen, illetve telefonon.
Telefonon történő előjegyzésre munkanapokon 7-18 óra között van lehetőség a +36 95 523 004-es telefonszámon, vagy e-mailben a recepcio.jb@korhazsarvar.hu e-mail címen. Laboratóriumi előjegyzésre a +36-95/523-002 telefonszámon 11-14 óráig van lehetőség.

Kérjük a gyorsabb ügyintézés érdekében készítse elő TAJ kártyáját, vagy amennyiben beutaló köteles szakrendelést kíván felkeresni, orvosi beutalóját.

A vizsgálatra hozza magával: 

– vizsgálatok eredményeit, előző ellátások dokumentációit
– szedett gyógyszereinek listáját
– gyógyszereit, melyeket az ellátás ideje alatt kell bevennie
– készüljön étellel, itallal a várakozás idejére 

Kérjük kedves betegeinket, hogy amennyiben a kapott időpont mégsem megfelelő vagy már aktualitását vesztette, szíveskedjenek azt jelezni a betegregisztrációs pultnál személyesen vagy a +36-95/523-004-es telefonszámon. Megértésüket köszönjük és kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre!

Sárvári Szent László Kórház – Járóbeteg Szakellátás
9600 Sárvár, Alkotmány u. 6.

Megszakítás